Affiliate program Discover Visually

Word een Discover Visually Affiliate

Verdien tot 25% wederkerende maandelijkse commissie door het delen van het wereldwijde ondernemersplatform waar jij van houdt.

We streven ernaar om het genereren van wederkerende inkomsten met je referrals zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom zal deze pagina je niet alleen vertellen hoe je je kunt aanmelden, maar het zal je ook een promotiegids bieden met alles wat je nodig hebt om jezelf in te stellen voor succes en te beginnen met het opbouwen van je passieve inkomen met Discover Visually.

mockups combination starter 1
Affiliate Silver Discover Visually

Silver

Verdien 20% levenslange wederkerende commissie voor elke nieuwe Discover Visually gebruiker die je doorverwijst. Verwijs 15 klanten door en word Gold!

Affiliate gold Discover Visually

Gold

Verdien 25% levenslange wederkerende commissie voor elke nieuwe Discover Visually gebruiker die je doorverwijst.

Hoe word ik een affiliate?

En verdien je eerste commissie

step1

Meld je aan

Word lid van het Discover Visually affiliate programma hier.

2

Verwijs gebruikers

Deel jouw unieke referral link met je publiek.

3

Ontvang jouw commissie

Ontvang tot 25% van de waarde van gebruikers die je doorverwijst!

affiliates success kit handbook

Onze gids om je als affiliate te helpen

Affiliates success kit

Wij hebben de Affiliate Succes Kit gemaakt om je zo goed mogelijk te helpen. In deze kit vindt je informatie over het platform en algemene informatie die nuttig voor je kan zijn. Daarnaast hebben we een overzicht van ons Affiliate Dashboard toegevoegd, evenals mock-ups van het platform. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je aanvullende informatie of materiaal nodig hebt.

Persoonlijk Dashboard

Om je alle informatie en inzichten te geven die je nodig hebt.

Tot 25% commissie

Wederkerend zolang ze lid zijn.

Ondersteuning die je nodig hebt

Wij zijn er altijd voor je! Vraag ons alles om je een betere affiliate te maken.

Gemakkelijk en informeel

Om je het beste te kunnen ondersteunen

Zijn wij altijd gemakkelijk te bereiken via onze live chat en email. Krijg snel reactie op al je vragen en vraag gerust ook om extra content die specifiek aansluit bij hetgene wat jij nodig hebt.

Europa

Alleen Europese affiliates

We zouden graag hebben dat affiliates van over de hele wereld zich bij ons aansluiten. Ons huidige systeem laat echter alleen affiliates toe die een IBAN-banknummer hebben. In de tussentijd zijn we op zoek naar een oplossing.

Word Affiliate

Geweldig dat je een Affiliate wilt worden voor Discover Visually!

Je kunt nu meteen aan de slag door op de knop “Affiliate worden” te klikken, waarmee je naar het registratieformulier van ons affiliate platform gaat.

Je wilt affiliate worden maar je hebt geen IBAN banknummer? Je kunt je naam op de lijst zetten, zodat je als eerste weet wanneer het beschikbaar is!