Optimaliseer de processen van jouw bedrijf, zodat jij tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent!

Marketing Automatisering

Goede social media-campagnes en advertenties zijn uitstekend om verkeer naar je website te leiden. Het merendeel van de bezoekers zal echter niet jouw klant worden. Natuurlijk wil je dat deze bezoekers klant worden. Hiervoor moet je jouw klantreis verbeteren: Marketing Automatisering kan je hierbij helpen.

Ze zullen je laatste aanbod niet kunnen weerstaan als je de juiste content op het juiste moment aanbiedt. En het gaat natuurlijk allemaal automatisch, zodat je niet de hele dag naar je mailbox zit te staren.

discover visually community e learning
discover visually marketing automation

Verhoog de efficiëntie van jouw marketing & sales team!

Een sterke samenwerking

Wij zullen samenwerken met jouw Marketing & Sales team om de best mogelijke automatiseringsresultaten te behalen. Enerzijds werken we samen met het marketing team om lead generatie te stimuleren.

Op basis daarvan ontwerpen wij funnels en persona-segmenten om directer en efficiënter te targeten. We warmen leads op in de funnels, waardoor het voor het salesteam eenvoudiger wordt om de verkoop te sluiten.

Op basis van een sterke samenwerking en op maat gemaakte funnels kunnen wij jou de beste resultaten bieden.

Waar automatisering bij kan helpen

Optimaliseer het proces

Discover Visually map

Optimaliseer de klantreis

Discover Visually email book

Lijst met contactpersonen uitbreiden

Discover Visually target

Zorgen voor conversie

Discover Visually attract customers

Maakt van een bezoeker een klant

Discover Visually price tag euro

Het is kosteneffectief

Hoe zal het proces verlopen?

omdat we je graag een idee geven wat je kunt verwachten

step1

Intakegesprek

Ons intakeproces is streng om er zeker van te zijn dat we goed bij elkaar passen. Hoewel marketing automatisering voor elke organisatie geschikt zou kunnen zijn, hebben wij grote verschillen in effectiviteit ervaren en willen wij zo transparant mogelijk met jou hierover zijn.

2

De Opzet

We beginnen met een gezamenlijke sessie om elkaar beter te leren kennen. Daarna zullen we een aantal mini-sessies hebben waarin we brainstormen, problemen identificeren en doelen stellen. Deze sessies zullen dienen als de basis voor het creëren van verschillende funnels voor jouw bedrijf.

3

Maandelijkse Update

Ondanks het feit dat we nauw samenwerken met jouw marketing & sales team, willen we ook graag onze voortgang, ideeën en status met jou delen. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomst zullen we alle belangrijke details doornemen en de volgende stappen bespreken om nog meer te ontwikkelen en uit te breiden.

Investering

Omdat elk bedrijf uniek is, kunnen onze prijzen niet voor iedereen hetzelfde zijn.

Plan nu je gratis intake!

Wij vinden heen en weer mailen voor een afspraak geen goed idee. Daarom kan je hier jouw gratis intakegesprek plannen. Zo simpel is het!

FAQ

Wat is marketing automatisering precies?

Marketing automatisering is een vorm van digitale marketing waarbij gebruik wordt gemaakt van sterk gepersonaliseerde en geautomatiseerde communicatie om leads effectief op te bouwen en op te warmen in een funnel. Het kan ook worden gebruikt voor gedetailleerde en complexe analyses en rapportage.

Zou marketing automatisering iets voor mijn bedrijf kunnen zijn?

Marketing automatisering kan op bijna alle bedrijven worden toegepast. Wij zien echter grote verschillen in effectiviteit. Daarom raden wij je aan contact met ons op te nemen, zodat wij jouw situatie en bedrijf kunnen bekijken.

Waarom heb ik marketing automatisering nodig als ik al autoresponders of e-mailmarketing heb?

Met marketing automatisering kunt u veel meer doen dan e-mailmarketing of auto-responders. Marketing automatisering maakt buitengewone personalisering van zowel marketingcommunicatie als content mogelijk, evenals geavanceerde analyses die verder gaan dan e-mailmarketingrapporten.

Contact

Heb je vragen of wilt je weten of marketing automatisering iets voor jouw bedrijf is, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier of via onze live chat.