Een kijkje achter de schermen bij ons

Over ons

Discover Visually is opgericht door
Anouk Kreutzer en Julian Oude Maatman.

Twee jonge ondernemers die elkaar in de kroeg ontmoet hebben tijdens hun studententijd. Hun interesses in het ondernemerschap, de wereld en het onderwijs heeft hen samengebracht in Discover Visually.

Julian Anouk discover visually
discover visually anouk julian over ons

Ons verhaal

Waarom wij begonnen zijn met Discover Visually

Terwijl wij de wereld aan het ontdekken waren, ontdekten wij dat we zelf veel gemist hebben tijdens onze studie. We hebben altijd volgens de boeken moeten studeren, toetsen gemaakt en lange rapporten geschreven. Aandacht voor eigen interesses, werkwijzen, talenten, en de praktijk was er niet.

Vanuit hier is ons avontuur begonnen om leerlingen deze aandacht wél te bieden. Wij geloven dat in iedereen een ondernemer schuilt. Om dit naar boven te brengen geloven wij dat voldoende persoonlijke begeleiding en een opvangnet van tools noodzakelijk zijn.

Tijdens onze workshops staat dit centraal. Geen gastlessen, maar samen aan de slag om te ontdekken wat voor jou werkt, terwijl we de kerndoelen en 21e eeuwse vaardigheden behandelen.

 missie

Missie

Leerlingen met elkaar in contact te brengen, te inspireren en hen te stimuleren een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen door nieuwe vaardigheden aan te leren.

Visie

Visie

Een ecosysteem dat jonge ondernemers een vangnet biedt in zowel kennis, begeleiding en community.

Benieuwd naar de mogelijkheden?