Een kijkje achter de schermen bij ons

Over Ons

Welkom bij Discover Visually, een wereldwijd platform voor ondernemers dat bestaat uit een community en een academy vol met challenges en events. Daarnaast bieden wij je een aantal diensten om je bedrijf te laten groeien of om jonge mensen te inspireren om ondernemer te worden.

Discover Visually is opgericht door Anouk Kreutzer en Julian Oude Maatman.

mockups combination starter 1
discover visually anouk julian over ons

Ons verhaal

Waarom wij begonnen zijn met Discover Visually

Hi, wij zijn Anouk en Julian!

Twee jonge professionals met een achtergrond in International Business en een specialisme in ondernemerschap.

In 2020 zijn we begonnen met het aanbieden van ondernemerschaps- en sketchnoting workshops aan basisscholen en middelbare scholen in Nederland. Op dit moment zijn we ons aan het ontwikkelen tot iets veel groters.

In december 2021 lanceren we ons wereldwijde platform voor ondernemers, met als doel een krachtige combinatie van een community en een academy te creëren. Verder zullen er challenges en events worden georganiseerd om je te helpen niet alleen je bedrijf te laten groeien, maar ook je netwerk en jezelf.

 missie

Missie

Ondernemers over de hele wereld empoweren en inspireren door hen te verbinden en samen te laten groeien.

Visie

Visie

Een ecosysteem dat jonge ondernemers een vangnet biedt in zowel kennis, begeleiding en community.

Wat je van ons mag verwachten

in de komende maanden

=

Q4 2021

Launch Platform

EXCITING!!! We werken er hard aan om ons platform tegen het einde van het jaar te lanceren om nieuwe ondernemers te voorzien van een community en kennisbasis die hen zal helpen bij het lanceren van de onderneming van hun dromen.

=

Q1 2022

Advanced courses

Om ondernemers over de hele wereld verder te helpen, gaan we nog verder in de wereld van ondernemerschap door extra cursussen toe te voegen die gericht zijn op bedrijfsgroei. Denk aan Marketing Automatisering, Branding, Duurzaamheid en nog veel meer.

=

2022

Inspiratie

We groeien samen, en om nieuwe dimensies aan het platform toe te voegen, willen we gastsprekers en cursusmakers uitnodigen om het nog completer te maken.

Klaar om deel uit te maken van onze wereldwijde community?